Over ANW Nederland

Over ANW Nederland

Samenwerken aan 24 uur per dag goede medische zorg. 

Sinds 2013 verzorgt ANW Nederland de bereikbaarheidsdiensten tijdens de avonden, nachten en weekenden van de artsen in zorginstellingen door heel Nederland. In juni 2016 is daar de ondersteuning van huisartsen en huisartsenpraktijken bij gekomen.

Voor de V&V sector heeft ANW Nederland een landelijk dekkend netwerk. Wij richten ons op de diensten buiten kantoortijd, waarbij ANW staat voor Avond- , Nacht- en Weekenddiensten. ANW Nederland heeft een uniek concept voor deze bereikbaarheidsdiensten ontwikkeld. Wij zijn geen uitzendbureau, maar nemen de volledige organisatie van ANW-diensten van de artsen over. Hierdoor gaat de kwaliteit van de bereikbaarheidsdiensten omhoog en blijven de kosten overzichtelijk.

We organiseren voor huisartsen waarnemers, zowel op de huisartsenpraktijk als op de huisartsenpost. Daarnaast hebben we doktersassistenten in dienst die op locatie in de huisartsenpraktijk in te zetten zijn. Deze doktersassistenten bieden ook telefonische ondersteuning van de huisartsenpraktijk op afstand, vanuit ons eigen 'call-center'.
Het concept van ANW Nederland is altijd maatwerk. Mocht u graag met ons in gesprek willen gaan om van gedachten te wisselen over onze diensten dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via info@anwnederland.nl of via huisartsenzorg@anwnederland.nl.
Kwaliteit en transparantie zijn de belangrijkste kernwaarden van de dienstverlening door ANW Nederland.

Meer weten over de diensten die ANW Nederland levert en wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan op onze pagina 'Diensten'.

„Sinds ruim twee jaar doet ANW onze avond- nacht- en weekenddiensten ondersteunen, en dit gebeurt naar volle tevredenheid van alle betrokken medewerkers. Adequate en vlotte helpdesk, en inzichtelijke planning en overdracht. Goed geregeld!”Louis Hahn - specialist ouderengeneeskunde