Organisatie & invulling van avond-, nacht- en weekenddiensten voor artsen

Voor verpleeghuizen en zorginstellingen voor verstandelijk beperkten

ANW Nederland heeft een uniek concept ontwikkeld voor de bereikbaarheidsdiensten van artsen in de avonden, nachten en weekenden. We nemen de volledige organisatie van deze ANW-diensten van de artsen over. In onderling overleg laten wij (een deel van) deze diensten doen door onze eigen artsen.

Dit wordt ondersteund met onze eigen software, waarin het mogelijk is alles te registreren. Hierdoor gaat de kwaliteit van de bereikbaarheidsdiensten omhoog en blijven de kosten overzichtelijk.

Zicht op bereikbaarheid dat is waar het bij ons om draait!

Organisatie van ANW-diensten

Voor verpleeghuizen en instellingen voor verstandelijk beperkten

ANW Nederland heeft een uniek concept ontwikkeld voor de organisatie van de avond-, weekend-, en nachtdiensten voor artsen. Op dit moment zijn we actief binnen de ouderenzorg en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking op diverse plekken in Nederland

We hebben een groot aantal artsen in dienst die beschikbaar zijn om bereikbaarheidsdienst te verrichten. Er is altijd een specialist ouderengeneeskunde of een arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG-arts) ingepland als achterwacht. Onze artsen doorlopen een intensief sollicitatietraject wat o.a. bestaat uit 2 gesprekken en een digitale kennistoets. Uiteraard geldt voor onze artsen dat zij binnen 30 minuten op de locatie aanwezig moeten kunnen zijn.

De ANW-diensten worden ingevuld door onze artsen en de artsen van de eigen zorgorganisatie. In overleg wordt er bepaald hoeveel diensten wij overnemen per maand. Onze eigen software ondersteunt de planning van alle diensten, de registraties van de artsen en de financiële afwikkeling per maand. 

Wij streven er naar om zorginstellingen samen de diensten te laten doen in één pool, met als doel de efficiëntie te vergroten. Onze software ondersteunt dit proces en de financiën blijven transparant.

~ Kortom: Zicht op bereikbaarheid

Ons concept is natuurlijk ook bruikbaar voor andere onderdelen van de gezondheidszorg, waar artsen samen de ANW-diensten moeten invullen.

Heeft u interesse en wilt u graag bespreken wat ANW Nederland zou kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@anwnederland.nl of onderstaand contactformulier.

Bent u als arts op zoek naar een leuke baan en is het doen van ANW-diensten iets voor u? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Contact opnemen:

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.