Artsen die werken voor ANW Nederland

Binnen de zorg voor ouderen of mensen met een verstandelijke beperking

ANW Nederland heeft een uniek concept voor de bereikbaarheidsdiensten in het verpleeghuis of de zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij nemen de volledige organisatie rondom de bereikbaarheid van de artsen over. Door dit op een efficiënte en effectieve manier te organiseren gaat de kwaliteit van de diensten omhoog.

Wij zijn een aantrekkelijke werkgever voor alle artsen die (extra) willen werken naast hun onderzoek, huidige baan of in afwachting zijn van een opleidingplaats. Bij ANW Nederland kun je werken wanneer je wilt. Door middel van het extra werken genereer je niet alleen extra inkomsten, maar kun je jezelf ook verder ontwikkelen als arts en het vergroot je kennis op het gebied van de ouderengeneeskunde. ANW Nederland zorgt ervoor dat je als arts de bereikbaarheidsdiensten op een goede manier kunt doen door de efficiënte en effectieve manier van organiseren.

Na je sollicitatie trachten we binnen twee dagen contact met je op te nemen om alvast telefonisch met elkaar kennis te maken. Tijdens deze telefonische kennismaking beslissen we of wij een persoonlijke vervolgafspraak inplannen. Bij de vervolgafspraak bespreken we uitvoerig je werkervaring. Na het gesprek beslissen we samen of we hier vervolg aan geven. Als er van beide kanten een positief gevoel is, ga je vervolgens het traject in om als arts ingezet te kunnen worden voor bereikbaarheidsdiensten. Wij controleren zorgvuldig je gegevens en vragen hierbij ook referenties na. Daarna kijken we of je voldoende kennis hebt of dat je nog bijgeschoold moet worden. Heb je alles goed doorlopen dan kun je je beschikbaar gaan houden voor bereikbaarheidsdiensten.

Je kunt bij ANW Nederland op verschillende manieren bereikbaarheidsdiensten draaien:

  • Via een ZZP overeenkomst.
  • Via een oproepcontract.
  • Via je eigen zorginstelling.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij ANW Nederland, laat dan je gegevens achter op de contactpagina of neem contact op met ons. We zijn bereikbaar via info@anwnederland.nl of via 085 77 31 880.

Binnen de huisartspraktijk of op de huisartsenpost

We zijn regelmatig op zoek naar huisartsen die als waarnemer voor korte of langere tijd willen werken in een huisartsenpraktijk of diensten willen doen op een huisartsenpost in de regio Zuid Kennemerland.

Nadat je inschrijving compleet is ontvang je van ons regelmatig een email met daarin de openstaande diensten. Het enige wat je hoeft te doen is hier op te reageren om te laten weten welke diensten je kunt draaien. Wij bevestigen dit vervolgens aan je en voor jou aan de verkopende huisarts en huisartsenpost.

Ben je nog niet bekend met het werken op een huisartsenpost, geen enkel probleem, wij regelen een inwerkmoment. Nadat je een dienst bevestigd heeft gekregen ben je verantwoordelijk voor deze dienst. Wij ontvangen per dienst een factuur van je.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij ANW Nederland, laat dan je gegevens achter op de contactpagina of neem contact op via huisartsenzorg@anwnederland.nl. Telefonisch zijn we ook bereikbaar via 085 77 31 880 of 023 52 97 359.

„De artsen geven ANW Nederland als werkgever een 8,3!”Tevredenheidsonderzoek werknemers in december 2016